Get Adobe Flash player
  • Efficiënte warmte-energie vanuit de klimaatomgeving

Warmtepompen zijn systemen die de moeite waard zijn om onderzocht te worden, door iedereen die hun woning willen verwarmen of van warm water willen voorzien en weinig energie wensen te verbruiken.
Deze apparaten onttrekken warmte uit hun directe omgeving (bodem, water, lucht) om deze om te zetten in energie op een doeltreffende wijze. Ze genereren daadwerkelijk besparingen, die tot 40 % kunnen oplopen in vergelijking met een traditionele ketel.

  • Voordelen

- De werking van deze apparaten vereist slechts een minimum aan electriciteit. Wanneer ze op zonne-energie werken, is het electriciteitsverbruik zelfs te verwaarlozen

- Ze stoten vrijwel geen gevaarlijke gassen uit. Hun emissies zijn tien maal lager, dan die van de traditionele ketels die op gas of olie werken.

- Zeer makkelijk te onderhouden

- Ondanks een aanscherping van de criteria kunnen warmtepompen nog steeds op een premie rekenen. U vindt hierover meer informatie op www.premiezoeker.be of www.energiesparen.be

  • De juiste installatie

Er zijn verschillende modellen van warmtepompen.Uw installateur DMSolar.be zal graag met u bespreken welk model het beste bij u past. Afhankelijk van uw beschikbare ruimte, uw wensen en uw budget zal DMSolar.be voor u de juiste installatie voorstellen en installeren.


  • Sanitaire warmtepomp

Vermindering van de energiefactuur

De vraag naar duurzame energiebronnen is nog nooit zo belangrijk geweest. DMSolar.be geeft antwoord op uw vragen, dankzij deze nieuwe sanitaire warmtepompen. Deze apparaten benutten de warmte uit de lucht om het water te verwarmen. Dit process is zeer efficiënt en besparend: het verbruik van de pompen is 3 tot 4 maal lager dan de energie die ze produceren. Ze staan besparingen toe tot 70 % op de energierekening. Gemiddeld zal de investering zich na 4 jaar uit betalen.
Dit systeem is ook milieuvriendelijk. De uitstoot van broeikasgassen zijn tot 10 maal lager dan die van gewone gas- of olieketels.

Groot comfort van warm water

De warmtepompen DMSolar.be zijn uitgerust met een 270 liter tank. Deze grote watercapaciteit zorgt voor voldoende warm water voor tenminste 5 personen, en dit op elk moment van de dag. Deze compacte en gemakkelijke apparaten in het onderhoud hebben nog andere troeven die het comfort van hun gebruikers verhogen.
De installatie, bij voorkeur in de kelder of op de zolder, is heel eenvoudig en de apparaten beschikken over een digitaal bedieningspaneel, dat duidelijk en gemakkelijk te hanteren is.
Deze pompen dragen bij om de luchtstroom en de luchtvochtigheid in de woningen te optimaliseren.

Een volledig assortiment van sanitaire warmtepompen

DMSolar.be beschikt over een volledig assortiment van sanitaire warmtepompen om aan uw specifieke behoeften van uw sanitaire installatie te voldoen.
Wij bieden daarom apparaten aan zonder een extra warmtewisselaar voor een autonome werking of apparaten die uitgerust zijn met een extra warmtewisselaar, die aangesloten worden op een systeem van zonne-energie of een CV-ketel.
Daarnaast beschikken wij over een serie apparaten met een hoge prestatie, die functioneren met een luchttemperatuur van minimum – 10 °C. Deze warmtepompen zijn uitermate geschikt om aangesloten te worden op de buitenlucht.
De warmtepompen DMSolar.be bieden de beste keuze voor allen, die hun energierekening willen verlagen en toch willen genieten van het comfort van warm water.

Onze diensten

  • Advies en verkoop
  • Engineering
  • Installatie
  • Fiscaal advies (financiering, subsidies, fiscal voordeel)
  • Onderhoud en aftersales service

Taal

NL  |  FR